Tunézia - Tippek és szórakozás

(Oldalak) > > > Tippek és szórakozás

Szórakozás

Klasszikusoknak

A nagy idegenforgalmi központok mindenféle színben játszanak, a bárokban, diszkókban és éttermekben hajnalig szórakozhat. Úgy hiszem, erről nem kell többet beszélni.

Tengerpart és a tenger

A strandok egyetlen árnyékoldala, hogy a szezon alatt eléggé túlzsúfoltak. A tenger nyáron kellemesen meleg, tavasszal és ősszel ez egy kicsit rosszabb. Itt is szórakoztatják néha az animátorok, de sokkal jobb élmény a tuaregok jövetele. Ezek arab lovasok, akik gyönyörű tisztavérű lovaikon nem mindennapi művészetükkel jönnek Önt szórakoztatni. Ez az attrakció tényleg nagyon szép és biztos, hogy megéri megnézni.

Értékelés: Tunézia - last minute utak, letenky

Sport

Tunéziában egy sor érdekes sportot űzhet. Elég, ha csak előre informálódik, hogy az adott szállásfajta milyen szolgáltatásokat nyújt. A közkedvelt vízi sportok közé tartozik a vízisí, windsurfing vagy parasailing. A szárazföldi sportok között kipróbálhatja a teniszt, penanque vagy a strand röplabdát. Említésre méltó még a lovaglás vagy tevegelés.

Golf

Egy külön kategória, mivel Tunézia tényleg egy golfparadicsom. Azt mondják, hogy amint Tunéziában kinyitnak egy golf – pályát, akkor rögtön természeti védett rezervátumot csinálnak belőle – annyira szép a környezete. Eznekívül mindegyiket híres világépítészek tervezték és projektálták. A golf-pályák nincsenek messze a repülőtértől és elvarázsolják Önt esztétikus tökéletességükkel. Természetes a felszerelés kikölcsönzése rögtön a helyen és a személyes hozzáállás.

Pihenés

A luxus hotelok standardon felüli szolgáltatásaik keretén belül kínálnak különböző gyógykúrákat és más relaxációs gyakorlatokat. Természetesség a masszázsok és a mágnesprocedúrák. Helyi specialitás a thalassoterápia. Ezek a hagyományos metódusok az ókori Róma korából származnak és a török – arab fennhatóság alatt még fejlesztették őket. A Thalassoterápiát több, mint 25 központban alkalmazzák, általában négy – és ötcsillagos szállodákban alkalmazzák őket. Az Egészségügyi Minisztérium védnöksége és felügyelete alatt áll, ami garantálja a tengervíz minőségét és a személyzet képesítését, akik orvos jelenléte alatt végzik a procedúrákat. Az árak nagyon kedvezőek.

 

Legutóbbi érdekességek...

12.09.2011 Az arab írás
20.06.2011 Malouf
15.04.2011 az A1 autópálya

Utoljára a fórumban...

25.05.2011 Animátorok
24.05.2011 Félpanzi vagy all incl?

Utolsó fényképek...

Erődítmény
Tunéziai napnyugta
Tunéziai strand
Monastir
Életstílus